2021. február 27., szombat

Zinzino BalanceOil AquaX, 300 ml - Jelenlegi ára: 14 200 Ft

BalanceOil AquaX, 300 ml
Vízben oldódó formula, ami tökéletes, ha a BalanceOil előnyeit úgy akarja élvezni, hogy közben ne érezze a halolaj állagát és ízét. Vadon élő halak természetes forrásból származó, magas omega-3-tartalmú (EPA + DHA) olajának, olívából kivont polifenoloknak és D3-vitaminnak egy kiváló minőségű keveréke. A Zinzino BalanceOil AquaX segít megvédeni a sejteket a berozsdásodástól (oxidációtól), illetve beállítja a szervezetben az omega-6: 3 egyensúlyt, támogatva a normál agy-, szív- és immunműködést.
Tartalom:  300 ml
Az AquaX a BalanceOil egyik fajtája: egyedi, természetes Aquacelle* emulgeálószert tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a BalanceOil vízben oldódjon. Ez jelentős mértékben javítja az ízét, a textúráját és sok esetben az omega-3 felszívódását is. Csak keverje el a BalanceOil AquaX napi adagját vízben vagy más, tetszőleges folyadékban, és tapasztalja meg, ahogyan az olajos íz és érzés gyakorlatilag eltűnik. Egyszerűen csak rázza fel az üveget, majd öntse valamilyen folyadékba a megfelelő mennyiséget, keverje el, igya meg és élvezze!
Főbb előnyök
Normál agyműködés1
Jót tesz a szívnek2
Jót tesz az immunrendszernet3
Biztonságosan és hatékonyan növeli a szervezetben az EPA és DHA szintjét
Növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, így megóvja a vérzsírokat az oxidatív stressztől6
Elősegíti a szem normál működését7, a vér normál trigliceridszintjét8, a normál vérnyomást9, a vér normál kalciumszintjét10, a csontok egészségét11, a normál izomműködést12, és normál fogazatot13, valamint a sejtosztódást14
Összehangolt receptúra
AGYMŰKÖDÉS
Az EPA és a DHA kapcsán hatóságilag jóváhagyott állítások tehetők a normál agyműködés fenntartása vonatkozásában1. Várandós nők esetében a DHA hozzájárul a magzat, valamint a szoptatott csecsemők normál agyi fejlődéséhez1. A hosszú láncú omega-3 zsírsavak nemcsak számunkra, hanem a következő generáció számára is fontosak.
JÓT TESZ A SZÍVNEK
Az EPA és a DHA kapcsán hatóságilag jóváhagyott állítások tehetők a szív egészsége vonatkozásában. Ennek értelmében hozzájárulnak szívünk normál működéséhez.
JÓT TESZ AZ IMMUNRENDSZERNEK
A BalanceOil D-vitamint tartalmaz, amely rendkívül fontos az immunrendszer normál működéséhez.
HALOLAJ
Az általunk használt halolajok (az izlandi LYSI-ből) elsősorban rövid életű, apró, nyílt tengeri halakból származnak, mint például a szardínia, a szardella és a makréla. Ezek bármelyike megfelelő. A kritikus tényező az a zsírsavprofil, amely hatékonyan optimalizálja az omega-6: 3 egyensúlyt a szervezetben már 120 nap alatt. Halolajunk teljes, feldolgozatlan halból származik. A kinyert olaj egy finomítási eljáráson megy keresztül, amely során eltávolítják a különféle szennyeződéseket. A Balance termékekben használt halolajok az EPA és DHA tekintetében szi-gorú előírásoknak felelnek meg, továbbá igazoltan nem tartalmaznak nehézfémeket és egyéb méreganyagokat. A LYSI (a BalanceOil gyártója) a termelésre vonatkozó valamennyi követelménynek, továbbá az élelmiszerekre és gyógyszerekre vonatkozó GMP, vagyis helyes gyártási gyakorlat elveinek is megfelel.
OLÍVAOLAJ
A BalanceOil ku? lo? nleges, hidegen sajtolt extra szu? z oli? vaolajat tartal- maz, amely polifenolokban rendki? vu? l gazdag (to? bb mint 350 mg/kg)5. A polifenolok ero? s antioxida? nsok, sza? mos jo? te? kony hata? sai ismertek. Nemcsak az u? vegbe za? rt BalanceOil mino? se? ge? t, hanem testu? nk egyensu? lya? t is ve? dik. Terme? keink GMO mentesek (nem tartalmaznak genetikailag mo? dosi? tott organizmusokat).
BIZONYÍTOTT HATÁS 120 NAP ALATT
Minősített laboratóriumainkban 2019 januárjáig több mint 270 ezer tesztet elemeztünk. Az omega-3 kiegészítőket nem fogyasztó emberek átlagos omega-6: 3 aránya Észak- Európában 15: 1, az Egyesült Államokban pedig 25: 1. A BalanceOil 120 napon át történő szedése után az átlag 5: 1, illetve sokszor még 3: 1-nél is jobb.
A BALANCEOIL AQUAX FŐBB TULAJDONSÁGAI
A hagyományos halolajok ízét és illatát sokan nem szeretik. A BalanceOil egy rendkívül gondosan összeállított keverék, amely egy halolajat/olívaolajat tartalmazó termékhez képest kellemes ízű. De néhányan, különösen a gyerekek, ennek dacára idegenkednek az olajoktól, illetve sok ember szervezete nehezen dolgozza fel őket. Amikor azonban az AquaX vízzel keveredik, az Aquacelle* emulgeálószer eltünteti a halolaj ízét és textúráját.
ÖSSZETEVŐK
halolaj (szardella, makre? la, szardi? nia), hidegen sajtolt extra szuz oli? vaolaj, emulgea? lo? szerek* (frakciona? lt ko? kuszolaj, poliglice- rin-poliricinolea? t, zsi? rsavak mono- e? s digliceridjei, zabolaj, lecitin, citru- solaj, oli? vaolaj), kevert tokoferolok (afrissesse? g megorze? se e? rdeke? ben), citromi? zesi? to, D-vitamin (kolekalciferol).
TÁPÉRTÉK
 7, 5 ml adagbanl12 ml adagban
Halolaj
4142 mg
6627 mg
Omega-3
1549 mg
2478 mg
  ebből: C20: 5 (EPA)
802 mg
1283 mg
  ebből: C22: 6 (DHA)
427 mg
683 mg
Olajsav (omega-9)
1918 mg
3069 mg
D3-vitamin
 
 
  (RDA 125%-a)*
12, 6 ug
 
  (RDA 200%-a)*
 
20 ug
* javasolt napi bevitel (RDA) %-a, 90/496/EEC irányelv szerint


Jelenlegi ára: 14 200 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 09:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése