2020. szeptember 25., péntek

Fáklya, natúr, 0,5 órás - Jelenlegi ára: 775 Ft

Nem áraszt kellemetlen szagot, mint az olajos fáklya.
Ajánljuk szabadtéri rendezvényekre és kerti partikra.
Színe: halványszürke, piszkosfehér.
Éghető része 40-41 cm, fából készült tartó része kb. 10 cm.
A paraffin fáklya használati utasítása:
? Tartsa a fáklya felső végét nyílt lángba, pl. gázégő, öngyújtó, másik égő fáklya, vagy égő, sodort papírdarab lángjába, míg a fáklya meg nem gyullad! Ha nem gyullad meg, akkor kicsit kaparja le a fáklya végén levő paraffint és a paraffin alatt levő papírt gyújtsa meg. Vigyázzon a fáklyát tartó kezére, mert amíg a láng nem stabilizálódik, a fáklyából csepeghet a paraffin!
? TILOS a fáklyát olyan helyen meggyújtani, ahol az tüzet okozhat! Az égő fáklya legalább 1m-es környezetében nem lehet gyúlékony anyag! Lehetőleg ne hagyja magára az égő fáklyát!
? A fáklya lángja a begyújtást követően kb. 2-3 perc alatt éri el a maximális nagyságát (teljes izzás).
? A fáklya a nyelénél fogva földbe leszúrható, vagy arra kialakított tartóba helyezhető. Ne távolítsa el az égő fáklya nyelét, a fáklya égési ideje a kéményhatás miatt jelentősen lecsökkenhet!
? A fáklyák elvárható teljes (névleges) égési ideje kb. fél óra szélcsendben, függőleges égetés mellett, mely időtartam a széltől, a fáklya dőlési szögétől függően lecsökkenhet. Ne döntse meg az égő fáklyát 45 foknál jobban!
? A fáklya eloltható. Dugja a fáklyát pl. homokba legalább 10-15másodpercre, vagy mártsa vízbe! Figyelem! Az oltás után győződjön meg, hogy a fáklya nem füstöl vagy parázslik! A rosszul eloltott fáklya magától újragyulladhat! Az eloltott fáklya később, kiszáradás után is használható, újragyújtható.
? A leégett fáklya maradványa vízbe mártás után normál szemétként kezelendő, ill. elégethető.
? Az éghető rész kb. 45 cm, a fából készült fogható része kb. 10 cm.


Jelenlegi ára: 775 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 14:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése